Ace de cusut

Nici o trusă de instrumente de mercerie nu ar fi completă fără o gamă de ace de cusut și un sortiment de ace. Indiferent dacă folosești o mașină de cusut sau intenționezi să coși manual, vei dori o selecție de ace diferite pentru a-ți permite să lucrezi pe o varietate de tipuri diferite de țesături.

Ață

A avea ața potrivită pentru proiectul tău înseamnă mult mai mult decât a alege culoarea potrivită. Țesăturile delicate, cum ar fi mătasea sau satinul, vor avea nevoie de un fir special care nu se sfărâmă, în timp ce pentru materiale mai groase vei avea nevoie de un tip mai rezistent. Aprovizionează-te dintr-o mercerie cu diferite culori și stiluri pentru a te asigura că ai la dispoziție o gamă cuprinzătoare.

Interfețe

Interfața oferă o modalitate de a adăuga rigiditate la o țesătură și este folosită în mod obișnuit în croitorie, confecții de costume și mobilier. Poate fi folosită pentru a adăuga rezistență în zone precum butonierele sau pentru a ajuta la adăugarea de rigiditate la detalii precum gulerul unei cămăși. Având atât întărituri fuzibile, cât și nefuzibile, vei putea lucra cu majoritatea țesăturilor.

Foarfece

Foarfecele standard de bucătărie nu va fi suficient atunci când vine vorba de tăierea unor lungimi de țesătură pentru următorul proiect. Fă-ți o favoare și cumpără o pereche decentă de foarfeci pentru țesături și asigură-te că nu le folosești pentru altceva. De asemenea, ar fi bine să îți procuri niște foarfece de tăiat, niște foarfeci de tăiat fir și un ascuțitor de foarfece de bună calitate.

Bandă de măsurat și măsurători

O bandă de măsură ușoară și ușor de citit este o necesitate atunci când vine vorba de tot felul de proiecte de cusut. Pe lângă metru, un alt accesoriu la îndemână este un instrument de măsură care include măsurătorile comune de cusut într-un singur instrument ușor de utilizat.

Vopsea pentru țesături

Una dintre cele mai simple modalități de a obține culoarea dorită este folosirea unui colorant pe țesătură. Acestea sunt disponibile într-o gamă imensă de culori, dar asigură-te că o alegi pe cea potrivită pentru țesătura sau garniturile alese.

Cârlige și închizători

De la închizători cu clichet și cârlige și ochiuri până la cleme minune, închizătorile sunt o necesitate pentru toate tipurile de proiecte de cusut.

Markere pentru țesături

Pentru a marca liniile de tăiere sau pentru a nota măsurătorile, o selecție bună de markere pentru țesături este indispensabilă pentru toate tipurile de proiecte de mercerie. Printre opțiuni se numără rotițele de cretă, creioanele de croitorie, markerele solubile cu apă și creionul solubil în apă.

Fir pentru butoniere

Am descoperit recent bucuria de a coase manual o butonieră. Atât de terapeutic și mult mai puțin temperamental decât să o faci la mașină. Așadar, un fir bun și rezistent, într-o varietate de culori, face cu siguranță parte dintr-o trusă de mercerie.

Nasturi

Nasturii pot reprezenta cu adevărat o piesă de îmbrăcăminte, iar ei nu trebuie să îți lipsească dintr-o trusă de mercerie.

Nasturi cu autoacoperire

Nasturii cu autoacoperire sunt grozavi pentru că poți alege culoarea care să se potrivească cu ceea ce confecționezi. Poate fi un contrast total, o potrivire perfectă, cu model sau uni. Cu siguranță vei găsi ceva care să funcționeze.

Pernă pentru ace

Ne place ușurința unei pernuțe cu ace. Fără cutii sau plicuri de deschis, doar înfigi acul și gata, ordine. O pernuță pentru ace este o necesitate pentru a face ordine rapidă în ace.

Deci, aceasta este lista noastră de articole esențiale de mercerie, de care oricine se ocupă serios de cusut are nevoie în trusa de mercerie.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și