Un accident rutier grav a avut loc pe DN1C Baia Mare - Satu Mare între localităţile Buşag şi Cicârlău. O maşină înmatriculată în judeţul Satu Mare s-a izbit violent de un copac aflat pe marginea drumului. Din ce se cunoaşte, maşina ar fi ajuns în copac după ce ar fi derapat fie din cauza vitezei, fie din cauza faptului că o altă maşină ar fi fost implicată.

În maşina care a ajuns în copac se aflau trei persoane. Două dintre acestea au fost scoase fără probleme dintre fiarele contorsionate, în timp ce pentru a scoate şoferul a fost nevoie de o echipă de la Descarcerare. Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili exact circumstanţele în care a avut loc evenimentul rutier.

Un alt accident rutier a avut loc la Berbeşti la intrarea dinspre Vadu Izei în data de 16 mai. În urma acestui accident au rezultat două victime. Un tânăr de 26 de ani a decedat, potrivit declaraţiilor făcute de către Alexandru Oros, managerul Spitalului Municipal Sighetu Marmaţiei, în timp ce un tânăr de 20 de ani a ajuns la Spitalul Judeţean Baia Mare.

În Baia Mare, în dimineaţa zilei de 16 mai o maşină a intrat într-un zid al unei clădiri. O persoană a ajuns la spital.

În Lăpuşel, tot în 16 mai, un scuterist a fost accidentat grav după ce a fost acroşat de o maşină. Victima a ajuns la Spitalul Judeţean Baia Mare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și