Conform unor calcule efectuate în Consiliul local Sighet, pentru asfaltarea completă a tuturor străzilor din Sighet ar fi necesară o sumă de bani egală cu bugetul orașului pe 35 de ani! Pe scurt, cu fonduri de la bugetul local nu vom avea niciodată toate străzile reparate și asfaltate în Sighet.

Din acest motiv se impune atragerea de fonduri guvernamentale și europene pentru a putea asfalta străzile din Sighet și pentru a-i da o imagine de oraș european de secol XXI.

Eu voi realiza proiecte europene pentru asfaltarea a cel puțin câte patru străzi pe an în municipiu. Bugetul primăriei este insuficient pentru a susţine asfaltările, acestea pot fi realizate doar cu bani europeni – eu ma oblig să aduc aceşti bani pentru Sighet prin echipa pe care o voi crea din tineri specialişti în scriere de proiecte europene.

Eu nu îmi voi angaja neamurile sau prietenii la cabinetul de parlamentar, ci voi angaja tineri specialiști care vor scrie non stop proiecte prin care să atragem banii europeni în Sighet.

Parlamentari din Vișeu, Baia Mare sau Constanța sigur nu se vor interesa de zona Sighetului. Dacă aceștia vor face ceva (un mare DACĂ), realizările vor fi pentru zona din care sunt. Și dați-mi voie să cred că pe doamna candidată la Camera deputaților din Constanța nu o vom mai vedea prin Sighet sau Maramureș vreodată.

Advertorial publicat la comanda PMP Maramureș, cod AEP 11160002.

Citește și

loading...