Conform vasiledale.ro, asistentul medical a intervent pentru a prelua pacienta, dar la un moment dat probabil din cauza mulțimii adunate în fața Unității de Primiri Urgențe, femeia ar fi căzut de pe targă. În cel moment, un aparținător al pacientei, un bărbat în vârstă de 31 ani, din Baia Mare, a sărit pe asistent și l-a lovit cu pumnul în zona feței după care a fugit.

După ce pacienta a fost preluată de medici aparținătorii au provocat scandal în interiorul UPU SMURD a Spitalului Județean de Urgență Baia Mare. Agenții de pază care asigură securitatea unității medicale a alertat poliția. Mai multe echipaje al ajuns la fața locului și într-un final au identificat agresorul. Bărbatul a fost sancționat contravențional la Legea 61/1991 republicată.

Asistentul medical nu a depus plângere împotriva agresorului. Totuși polițiștii pe lângă amenda aplicată au deschis și dosar penal pentru comiterea infracțiunii de loviri și alte violențe.

ACTUALIZARE

Ce spune IPJ Maramureș

La data de 27 august a.c., ora 22.10, Poliția Municipiului Baia Mare a fost sesizată telefonic despre faptul că, în fața secției U.P.U. a Spitalului Județean de Urgențe, din Baia Mare, are loc un scandal între mai multe persoane.

De asemenea, s-a sesizat faptul că un asistent a fost lovit cu pumnul în zona capului de către una dintre persoanele recalcitrante.

Echipajul de poliție deplasat la fața locului a identificat persoana vătămată, ca fiind un tânăr, de 25 de ani, care, în calitate de asistent medical, a intervenit pentru a transporta în incinta U.P.U., o femeie, care ar fi fost adusă cu autoturismul personal de către aparținători.

În momentul în care, femeia ar fi fost ridicată de către asistentul medical, aceasta ar fi căzut, fapt pentru care un tânăr l-ar fi lovit cu pumnul în zona feței, după care ar fi fugit.

Din investigațiile efectuate în zonă s-a stabilit că agresorul este un bărbat, de 31 de ani, care plecase de la fața locului.

În cauză se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe.
De asemenea cei care au tulburat liniștea publică au fost sancționați contravențional conform Legii nr. 61/1991 republicată.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și