Asociația SZMISZ se adresează tuturor tinerilor care doresc să facă voluntariat într-un mediu acreditat și bine organizat. Activităţile pe care le desfășurăm sunt diverse, de la strângeri de fonduri și până la campanii de informare în școli și licee. Totuși, cea mai mare parte a timpului o dedicăm copiilor defavorizați, ajutându-i să țină pasul cu școala, oferindu-le timp, răbdare și înțelegere. În același timp, ne oferim nouă, voluntarilor, ocazia să redescoperim bucuria de a oferi puțin din puținul nostru.

Mai mult, ca membri ai asociației, voluntarilor noștri li se deschide ușa către nenumărate proiecte interculturale. În cadrul acestora, ei intră în contact cu oameni de diverse naționalități, leagă prietenii, încrederea lor în sine crescând considerabil, iar timiditatea fiind înfrântă.
Voluntariatul are nenumărate beneficii în viaţa unui adolescent, ajutându-l să renunţe la prejudecăţi, să dea frâu liber imaginaţiei, să fie încrezător în propriile forţe, mai sociabil şi mai deschis la idei noi.

Din păcate, prea puţini sunt cei care ştiu de această oportunitate pe care o au chiar în oraşul lor. De aceea, timp de două săptămani, desfăşurăm o campanie de recrutare, încurajând ținerii sigheteni să se alăture în demersul nostru de a sprijini și îmbunătăţi viața celor defavorizaţi. Dacă te-am convins, tot ce trebuie să faci este să trimiți un email la adresa recrutare@szmisz.ro, iar unul dintre membri echipei te va contacta în scurt timp.

Te așteptăm!

Alexandra Nistor
Coordonator comunicare

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și