Nu există nicio revendicare până acum pentru un atac cu bombă comis vineri la Lyon, care a făcut 13 răniţi, a anunţat sâmbătă procurorul francez antiterorism Remy Heitz. Mai multe imagini de la atacul din Lyon găsiți în galeria foto din acest articol!

Heitz a adăugat că bărbatul despre care se crede că a plasat dispozitivul şi poate fi observat în înregistrările video ale camerelor de supraveghere CCTV se ascunde.

Anchetatorii au declarat că nu au reuşit să-l identifice pe suspect. Pe o imagine surprinsă de camerele de supraveghere se vede cum acesta purta ochelari de soare şi o şapcă.

Suspectul ar fi fugit pe o bicicletă


Explozia din centrul oraşului a fost provocată de un colet-capcană, în timp ce suspectul ar fi fugit pe o bicicletă după ce a plasat dispozitivul.

Trei dintre cele 13 persoane rănite în presupusul atac terorist din centrul oraşului Lyon sunt încă în spital şi primesc tratament,a declarat la rândul său sâmbătă primarul acestui oraş din sud-estul Franţei.

Gerard Collomb a precizat la canalul BFMTV că doar una dintre cele trei persoane încă în spital suferă de răni grave după explozie, adăugând că incidentul “dureros ar fi putut fi mai rău”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet