Fiecare generație are povestea ei... Fiecare poveste are un început si trebuie sa aiba un final fericit… Fiecare “aparitie” a Mosului lasa un zambet pe fetisoara fiecarui copil. Totul pare a fi magic si pur. Noi am reusit sa sfarsim “basmul” cu multe zambete, intorcandu-ne si noi in timp, la momentele copilariei, asadar, putem spune ca “Atelierul lui Mos Crăciun” si-a îndeplinit scopul.
Cum am reusit? Va spun chiar acum… Astăzi, împreună cu un grup de copii minunați, am dansat, am pictat, am decorat figurine din gips, am degustat bunătăți, ne-am consumat energia jucandu-ne, am colindat si ne-am bucurat de cadourile primite drept răsplată de la Mos Crăciun. In acest an, Mosul ne-a făcut ziua de 18 decembrie minunata, facandu-ne sa ne bucuram putin mai repede de darurile sale, pe care le-a lasat sub bradutul impodobit de la Centrul de Joaca “My Kids”. Si iata “finalul fericit”…
Multumim tuturor pentru implicare si participare! Multumim, in primul rand, firmei S.C. Moldivars IND. S.R.L., datorita careia, acțiunea de astăzi a avut loc! Multumim ziarului “Sighet247.ro”, Centrului de Joaca “My Kids”, grupului de studenti voluntari, care ne-au intins o mana de ajutor, si inca o data tuturor celor prezenti, sau absenti, dar care ne-au sprijinit!

Va dorim tuturor Sărbători Fericite si linistite alaturi de cei dragi!
Semnat: Organizatorii

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet