Fiecare genera╚Ťie are povestea ei... Fiecare poveste are un ├«nceput si trebuie sa aiba un final fericitÔÇŽ Fiecare ÔÇťaparitieÔÇŁ a Mosului lasa un zambet pe fetisoara fiecarui copil. Totul pare a fi magic si pur. Noi am reusit sa sfarsim ÔÇťbasmulÔÇŁ cu multe zambete, intorcandu-ne si noi in timp, la momentele copilariei, asadar, putem spune ca ÔÇťAtelierul lui Mos Cr─âciunÔÇŁ si-a ├«ndeplinit scopul.
Cum am reusit? Va spun chiar acumÔÇŽ Ast─âzi, ├«mpreun─â cu un grup de copii minuna╚Ťi, am dansat, am pictat, am decorat figurine din gips, am degustat bun─ât─â╚Ťi, ne-am consumat energia jucandu-ne, am colindat si ne-am bucurat de cadourile primite drept r─âsplat─â de la Mos Cr─âciun. In acest an, Mosul ne-a f─âcut ziua de 18 decembrie minunata, facandu-ne sa ne bucuram putin mai repede de darurile sale, pe care le-a lasat sub bradutul impodobit de la Centrul de Joaca ÔÇťMy KidsÔÇŁ. Si iata ÔÇťfinalul fericitÔÇŁÔÇŽ
Multumim tuturor pentru implicare si participare! Multumim, in primul rand, firmei S.C. Moldivars IND. S.R.L., datorita careia, ac╚Ťiunea de ast─âzi a avut loc! Multumim ziarului ÔÇťSighet247.roÔÇŁ, Centrului de Joaca ÔÇťMy KidsÔÇŁ, grupului de studenti voluntari, care ne-au intins o mana de ajutor, si inca o data tuturor celor prezenti, sau absenti, dar care ne-au sprijinit!

Va dorim tuturor S─ârb─âtori Fericite si linistite alaturi de cei dragi!
Semnat: Organizatorii

Citește și

loading...