Constructorii care lucrează în cadrul proiectului „Reabilitare traseu de drum judeţean Baia Sprie (DN 18) – Cavnic (DJ 184) – Ocna Şugatag (DJ 109 F) – Călineşti (DJ 185) – Bârsana (DJ 185)” s-au confruntat în ultimele zile cu situaţii grave în zona Şişeşti-Şurdeşti, în care desfăşoară în special lucrările de amenajare a acceselor la proprietăţi.

Potrivit acestora, sâmbătă 28 februarie 2015, s-a furat un tub de cinci metri de la un podeţ care face accesul la o proprietate în localitatea Şurdeşti, iar luni noaptea au fost furate alte două tuburi şi două cofraje pentru beton de la podeţe realizate în aceeaşi localitate. De asemenea, în localitatea Şişeşti, au fost demolate două podeţe din beton construite ca accese la proprietăţi.

În aceste situaţii, atât firma executantă – S.C. Diferit – cât şi Consiliul Judeţean Maramureş au sesizat poliţia locală dar şi Inspectoratul de Poliţie Judeţean, pentru a se identifica autorii furturilor şi ale distrugerilor şi pentru a se lua măsurile legale care se impun în asemenea situaţii, au menţionat oficialii CJ Maramureş.

Citește și

Comentarii