Barbatul a povestit ca o fetita de aproximativ 12-14 ani, cu hainele rupte si cu vanatai pe maini s-a apropiat de masina lui. Aproape plangand, fetita l-a rugat sa o duca acasa cu masina.

„Dupa serviciu am intrat intr-un magazin. Ies si ma urc in masina. In acest timp a alergat la mine o fetita, de aproximativ 12-14 ani. Hainele erau rupte, avea vanatai pe maini. Abia de se tinea sa nu planga. M-a rugat frumos sa o duc pana acasa. Insa am observat ca ceva mai departe era o masina ciudata si cu ferestre complet fumurii. De asemenea, am observat ca fata se tot uita straniu, periodic la ea. De aceea, eu i-am spus ca nu o voi duce nicaieri, dar voi chema un taxi. Dintr-o data ea s-a intors brusc si a fugit. Chiar in acea masina dubioasa. Acum am inteles totul. Sensul acestei escrocherii consta in urmatoarele: in masina ta urca o fata straina, necunoscuta. Apoi din acea masina ciudata apare „tatal” ei si va acuza de pedofilie! Incercati apoi sa demonstrati ca sunteti nevinovat. imi este groaza sa ma gandesc la ce se putea intampla, daca nu observam la timp acea masina” a povestit un barbat pentru Realitatea TV.

Acesta a adaugat ca a blocat drumul acelei masini la iesirea din parcare dar ca a fost nevoit sa plece dupa ce din ea a iesit un barbat solid care a inceput sa il injure.

„Apoi eu am blocat drumul acelei masini la iesirea din parcare. Din ea a iesit o namila de om si a inceput sa strige cu un limbaj foarte vulgar. M-am indepartat de pericol si am plecat".

Escrocheria are mai multe variante, inclusiv una in care oamenii sunt facuti sa descuie usa locuintei si fetita intra inauntru.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet