”Dragi clienți,

Îmbunătățim și aducem un upgrade sistemului informatic al RAR.

Din acest motiv, începând de vineri 13 noiembrie 2020 (ora 14.00) până luni 16 noiembrie 2020 (ora 08.00), vom fi în imposibilitatea de a vă furniza orice fel de servicii care țin de evidența inspecțiilor tehnice periodice.

Prin urmare, în acest interval, inclusiv activitatea stațiilor ITP autorizate va fi suspendată, prestațiile ITP neputând fi înregistrate în sistemul informatic.

De asemenea, toate activitățile on-line vor fi suspendate, inclusiv site-ul www.rarom.ro, aplicația ”Istoric Vehicul” și programările.

Vă punem în vedere toate aceste aspecte pentru a vă oferi timp să verificați când expiră inspecția tehnică periodică a vehiculului dumneavoastră și să puteți acționa în consecință.

Stimați clienți,

Am ales să facem aceste operațiuni de mentenanță și upgrade strict necesare în weekend pentru a limita cât mai mult posibil impactul asupra activităților dedicate dumneavoastră.

Aplicația informatică de evidență a inspecțiilor tehnice periodice (SIRAR) a funcționat fără sincope încă de la lansarea ei, în anul 2007.

Vă mulțumim pentru înțelegere si ne prezentăm scuzele pentru eventualele inconveniente!”, scrie Registrului Auto Român.

ATENȚIE! - Inspecția Tehnică Periodică va fi suspendată săptămâna viitoare, de vineri până luni, în toate reprezentațele RAR din țară

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și