1. În vederea fluidizării circulației rutiere în parcul “Grădina Morii”, se introduce Sens Unic pe strada Mihai Eminescu de la intersecția străzii Mihai Eminescu cu străzile Gheorghe Lazar și Szilágyi Istvan până la intrarea în parcul “Grădina Morii”, cu sens de circulație dinspre centrul municipiului spre parc. Strada Eroilor rămâne cu circulație în ambele sensuri, urmând a fi instalate indicatoare de interzicere a opririi pe unul din sensuri în vederea fluidizării circulației rutiere.

2. Se introduce Sens Unic pe strada Izei pe tronsonul cuprins între străzile Stefan cel Mare și Gheorghe Șincai, cu sensul de circulație dinspre strada Stefan cel Mare spre strada Gh. Șincai.

3. Se introduce indicatorul “Obligatoriu la dreapta” la intersecția străzilor George Coșbuc si Dragoș Voda astfel încât participanții la trafic care circula pe strada George Coșbuc, să fie obligați să vireze la dreapta pe strada Dragoș Voda, urmând a efectua manevra de întoarcere spre centrul municipiului în sensul giratoriu.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet