Potrivit unor investigatii amanuntite prezentate de gandul.info, s-a constatat ca Black Friday este doar o inselatorie ce induce lumea in eroare si ii determina sa cumpere si lucrurile de care nu au nevoie, dar le iau pentru ca "sunt la reducere".

Din demonstratiile facute de gandul.info, reiese faptul ca majoritatea producatorilor umfla preturile produselor inainte de Black Friday, iar mai apoi scad ce au "umflat" pentru ca lumea sa creada ca este o mega reducere! In realitate, pretul produsului este exact acelasi!

Mai mult de atat, unii din angajatorii marilor magazine speculeaza ca foarte multe din telefoanele mobile, laptop-uri, tablete si alte gadgeturi, nu sunt noi, sunt resigilate. Acestia chiar sustin ca multe din acestea sunt produse aduse inapoi de cumparatori si schimbate pe garantie, reparate si puse inapoi in vanzare la pretul unui produs nou.

Un sfat pentru cei care ies astazi la cumparaturi: aveti mare grija ce cumparati si incercati sa comparati pretul nou redus cu cel vechi al producului. Daca pretul este acelasi, cititi cu atentie specificatile produsului! Nu cumparati ceea ce nu aveti nevoie, doar ca sunt la reducere. In realitate, aceste reduceri NU EXISTA!

Un exemplu cat se poate de concludent se poate vedea in imaginea atasata unde un Fier de calacat Tefal, avea pretul VECHI de 199, iar de Black Friday, pretul REDUS era tot de 199, iar jos, pretul vechi a fost umflat la 339 de lei!

Citește și

loading...