Astfel, în jurul orei 14.30, o femeie de 83 de ani din municipiu a sesizat poliţia că a fost victima unei astfel de infracţiuni. Aceasta le-a transmis poliţiştilor că a deschis uşa unei persoane necunoscute, care a pretins că este reprezentantul unei instituţii publice şi are ca misiune să îi ofere un cadou.

Pentru expedierea surprizei (ceas, unelte de bucătărie), bărbatul i-a solicitat femeii 800 lei. Aceasta i-a înmânat banii, însă la scurt timp şi-a dat seama că produsele primite nu valorează suma pe care i-a dat-o şi a sesizat poliţia.
În cauză a fost întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune, în vederea identificării autorului şi recuperării prejudiciului.

Aflându-ne în decembrie, luna în care obişnuim să primim şi să dăruim cadouri, vă sugerăm să manifestaţi atenţie sporită! Fiţi atenţi atât la persoanele necunoscute care pretind că vor să vă facă un cadou, dar şi la cele care vă acostează invocând diferite cauze sau situaţii disperate ale unor persoane bolnave care au nevoie de donaţii în bani. Pot fi escroci, al căror scop este acela de a vă înşela!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și