Atenție la tentativele de înșelăciune cu privire la Loteria de Vaccinare. Informațiile cu privire la Loteria de Vaccinare pot fi obținute exclusiv pe site-uri oficiale ale Ministerului Sănătății (www.ms.ro), Ministerului Economiei, Antreprenoriarului si Turismului (www.economie.gov.ro) si C.N. ”Loteria Română” S.A. (www.loto.ro), care au fost comunicate la începutul campaniei, transmite Loteria Română, într-un comunicat.

Atragem atentia cu privire la tentativele de inselaciune si de obtinere de date cu caracter personal prin intermediul mai multor mijloace care folosesc insemne sau simboluri ale organizatorilor Loteriei de Vaccinare (adrese de e-mail cum ar fi loteriavaccinarii.gov@gmail.com sau similare, sigla Loteriei Romane, abrevieri tip gov. s.a.). Prin intermediul unor mesaje transmise prin e-mail, destinatarii sunt anuntati ca au castigat la Loteria de Vaccinare si li se solicita, in vederea acordarii castigului, date cu caracter personal si alte elemente legate de vaccinare.

Loteria de Vaccinare se desfășoară în conformitate cu Regulamentul aprobat prin ordinul comun al Ministerului Economiei, Antreprenoriatului si Turismului si Ministerului Sanatatii.

Cum sunt anunțați câștigătorii Loteriei Vaccinării
Regulamentul poate fi consultat pe site-ul Loteriei Romane www.loto.ro, pe site-ul Ministerului Economiei, Antreprenoriatului si Turismului www.economie.gov.ro si pe site-ul Ministerului Sanatatii www.ms.ro.

Conform Regulamentului de organizare a Loteriei de vaccinare, cap. IV – Rezultatele oficiale ale extragerilor Loteriei de vaccinare, Art. 10:
Rezultatele extragerilor sunt aduse la cunoștința participanților prin afișarea pe site-ul Loteriei Române www.loto.ro, pe site-ul Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului și pe site-ul Ministerul Sănătății.

Atragem atenția tuturor cetptenilor să nu dea curs unor astfel de mesaje sau altor tipuri de practici similare și le recomandăm să se informeze numai din surse oficiale.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și