La munte a nins. Vântul a suflat moderat, dar a prezentat intensificări în zona de munte înaltă de până la 90 km/h. Izolat la munte și în zonele joase a fost semnalată ceață. Temperaturile înregistrate au avut valori cuprinse între 1 grad Celsius și 3 grade Celsius.

Stratul de zăpadă măsura 31 cm la Vf. Iezer, 8 cm la Firiza, 6 cm la Poiana Borșa, 5 cm la Baia Borșa și Cavnic, 2 cm la Ocna Șugatag. Rețeaua de drumuri naționale din județ este practicabilă, partea carosabilă fiind curată și umedă. În Pasul Prislop, între km 156 și km 180 se găsește pe carosabil un strat de zăpadă frământată, cu grosimea de până la 1 cm.

Se semnalează ceață pe DN 18, pe Dealul Huta și Pasul Prislop. Vizibilitatea este redusă în trafic sub 50 de metri, respectiv 100 de metri. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență recomandă conducătorilor auto să circule prudent și să își adapteze viteza la condițiile de drum, să folosească luminile de întâlnire. Temperaturi înregistrate la această oră: -3 grade Celsius la Borșa și Baia Sprie, 0 grade Celsius la Ocna Șugatag, Sighetu Marmației, Petrova și Vișeu de Sus, Târgu Lăpuș și 3 grade Celsius în Baia Mare.

Citește și