De aceasta data, Iagar a vrut sa invete cum sa pregateasca un meniu simplu, dar delicios si anume, Gnocchi a la Silk Panoramic Restaurant & Bar. Toate acestea numai intr-o locatie exclusivista, aflata la etajul 9 al Hotelului Z, vis-à-vis de Piata Universitatii, singura din Bucuresti unde panorama este de 360 grade.

„Dragostea trece prin stomac si doresc intotdeauna sa ii impresionez pe cei dragi mie: in primul rand pe cele doua fiice, dar si pe barbatii din viata mea. Ce e drept, orice emotie trece prin stomac, de la fiorii primei iubiri, la fluturasii unei noi relatii. Insa, bucatele alese nu vor iesi niciodata asa cum ti-ai propus daca nu adaugi si un strop de pasiune - asta am invatat la Silk Panoramic Restaurant & Bar, de la Chef Pippo.

Momentan, nu exista niciun barbat in viata mea, iar eu imi dedic tot timpul educatiei fetelor, asta pentru ca ele sunt intr-o etapa de crestere in care au mare nevoie de atentia mea", a declarat Monica Iagar in timp ce prepara reteta pusa la dispozitie de Chef Pippo chiar in bucataria Silk Panoramic Restaurant & Bar.

Intrebata daca i-ar atribui dragostei unul dintre cele patru simturi, atleta a raspuns ca: „Dragostea are gust. Acum, fiecare este liber sa isi aleaga si aroma preferata: de la dulce, la sarat sau de ce nu, picant."

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și