Cei mai mari perdanți ai jocurilor de noroc online nu beneficiază de o atenție atât de mare. Acestea fiind spuse, voi discuta despre 4 jucători care au pierdut sume masive de bani pe site-uri de pariuri sportive și de poker online. Până atunci, nu uita să profiți de bonusuri și rotiri gratuite la cazinoul online.

1. Guy Laliberté


Guy Laliberté și-a petrecut primii ani ca artist stradal în Montreal. A cunoscut atât de bine arta spectacolului încât, împreună cu Gilles Ste-Croix, a fondat Cirque du Soleil în 1984.

Cirque du Soleil este acum o trupă de renume mondial care organizează spectacole în întreaga lume. De asemenea, a făcut din Laliberté un om foarte bogat, acesta ajungând în 2015 să vândă 90% din pachetul de acțiuni valorând peste 1 miliard de dolari.

Laliberté nu a trebuit să se îngrijoreze de bani de mult timp. Prin urmare, a avut lejeritatea de a se implica în cele mai mari jocuri de poker online de la sfârșitul anilor 2000.

De asemenea, s-a înfruntat cu jucători de top precum Doyle Brunson și Phil Ivey la High Stakes Poker de la GSN și Poker After Dark de la NBC. Totuși, deși se remarca în calitatea de jucător de poker amator, cu siguranță nu era pregătit pentru cei mai buni grinderi online.

Guy a fost peștele care a sărit în apă și a dansat cu toți rechinii. Ivy, Tom Dwan, Phil Galfond și frații Di și Hac Dang au fost principalii profesioniști care l-au transformat pe Laliberté într-o victimă cibernetică.

Suma totală pe care Guy a pierdut-o nu este cunoscută cu exactitate. Cu toate acestea, se estimează că a pierdut undeva între 26 de milioane și 30 de milioane de dolari la jocurile de noroc online. Desigur, își putea permite mai mult decât aceste pierderi, care se ridică la aproximativ 2,5% din valoarea averi sale.

Au câștigat, dar au pierdut tot! Gambleri care au pierdut tot ce au câștigat la jocurile de noroc

2. Jaromir Jágr


Jaromír Jágr s-a bucurat de o carieră strălucită și lungă în hochei. A jucat 28 de sezoane NHL, din 1990 până în 2018. De atunci, cehul și-a continuat cariera cu echipa din orașul săi natal, HC Kladno. Bărbatul de 49 de ani se află, de asemenea, pe locul al doilea din toate timpurile la scorurile NHL, cu 1.888 de puncte.

Oricât de bun este Jágr pe gheață, nu a strălucit ca parior sportiv. A început să parieze la case de pariuri sportive online cu bani reali în 1998 și a acumulat rapid datorii de aproape 1 milion de dolari.

Jágr a pierdut mult în special la CaribSports, mai exact aproximativ 500.000 de dolari. A început să-și plătească datoria lunar, dar a renunțat brusc să facă plățile.

Acest lucru a inspirat conducerea CaribSports să divulge povestea presei. Ulterior, Jágr a fost nevoit să răspundă la o mulțime de întrebări legate de problema sa, cât și de datoria de 3,3 milioane de dolari către IRS.

Din fericire, extremul drept a reușit să renunțe la obiceiul de a paria și, de asemenea, să elaboreze un plan de plată cu IRS. Câștigurile sale de milioane de dolari din hochei l-au ajutat să rezolve rapid aceste datoriile.

3. Gus Hansen


De-a lungul anilor 2000, Gus Hansen a fost cunoscut drept bărbatul bine îmbrăcat care a apărut în multe reclame Full Tilt Poker. El a avut, de asemenea, reputația de a învinge la turnee mari, inclusiv câștigarea a trei titluri WPT într-un an.

„Great Dane” a fost destul de bun în jocurile de poker live. Pe lângă titlurile de mai sus, el a făcut avere în scena jocurilor cash-game cu mize mari din Vegas.

Hansen părea a fi un profesionist dacă e să ne luăm după CV-ului său impresionant. La fel ca Laliberté, totuși, călcâiul lui Ahile al lui Hansen s-a dovedi a fi legat de jocurile de noroc online.

În loc să se țină de lucrurile la care era expert, Hansen și-a testat în mod continuu abilitățile împotriva celor mai buni jucători de pe Internet.

Dintr-un tip care și-a folosit avantajul pentru a face milioane de poker, Hansen s-a transformat brusc într-un jucător degenerat. Fiecare sesiune de câștig izolată l-a convins că în cele din urmă ar putea cuceri pokerul online cu mize mari.

Totuși, după ce a pierdut peste 20 de milioane de dolari în fața profesioniștilor, Hansen a pus punct în cele din urmă seriei de pierderi. Din fericire, a renunțat înainte de a pierde totul și încă trăiește un stil de viață destul de luxos.

Au câștigat, dar au pierdut tot! Gambleri care au pierdut tot ce au câștigat la jocurile de noroc

4. Justyn Larcombe


Nu toți cei care pierd o avere la jocurile de noroc online sunt persoane publice. Justyn Larcombe, un fost maior al armatei britanice, a pierdut 750.000 de lire sterline pe parcursul a trei ani.

Banii nu au fost singurul lucru pe care Larcombe i-a pierdut jucând la pariuri sportive online. Soția lui, Emma, l-a părăsit și i-a luat cei doi fii.

Necazurile lui au început când a plasat un pariu inofensiv pe un meci de rugby în 2009. De aici, a devenit obsedat de pariurile sportive și a început să-și mărească pariurile.

În ciuda faptului că deținea o slujbă cu un salariu bun, britanicul pierdea mult mai mulți bani decât câștiga. Larcombe și-a aruncat în aer economiile, capitalul propriu și banii pe care i-a încredințat soția lui.

Vestea bună este că Justyn și-a luptat cu dependența și a căutat ajutor. De asemenea, a făcut publică lupta sa și a inspirat alți jucători să ceară ajutor. Larcombe s-a împăcat cu Emma și cei doi fii, iar toți patru sunt din nou o familie.

Concluzie


Jocurile de noroc online pot fi la fel de periculoase pentru bugetul unui jucător ca jocurile din cazinourile terestre. Majoritatea jucătorilor de poker au avut inițial succes. Cu toate acestea, s-au împiedicat de o selecție de joc proastă.

Pariorii online își lasă obiceiurile să scape de sub control. Jágr, Larcombe și Calvert au pariat din ce în ce mai mult până când problemele lor au devenit evidente.

Desigur, aceste povești nu sugerează că jocurile de noroc online nu pot fi distractive. Poți să te distrezi jucând cu moderație. Cu toate acestea, cu siguranță nu vrei să lași lucrurile să scape de sub control, așa cum au făcut cei de mai sus.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și