În data 11 decembrie a.c., poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmației în colaborare cu lucrători din cadrul Serviciului Teritorial al PF Maramureș au declanșat o acțiune pe linia combaterii traficului internațional de autoturisme furate din străinătate.

Astfel, în jurul orei 13.30, lucătorii noștri au identificat pe o stradă din localitatea Sighetu Marmației un autoturism marca Audi A4 despre care se dețineau date că este căutat de către autoritățile din Anglia și care se afla în posesia cetățeanului român G. S., în vârstă de 33 de ani, domiciliat pe raza jud. Maramureș.

Drept urmare, în urma unor verificări amănunţite efectuate în bazele de date s-a constatat faptul că autoturismul în cauză figurează ca fiind furat, alertă introdusă de autorităţile din Anglia în data de 20.09.2017.

Bărbatul a declarat polițiștilor de frontieră faptul că nu știa că mașina face obiectul unei infracțiuni.

În urma celor constatate, autoturismul marca Audi A4, an fabricație 2013, în valoare de 11.000 euro, a fost indisponibilizat la sediul poliției de frontieră, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, confort Codului Penal, urmând ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet