Urmare a efectuării cercetării la fața locului, polițiștii au constatat că femeia a deschis ușa apartamentului unde locuia, moment în care o persoană de sex masculin a intrat și folosind forța fizică, a imobilizat-o și i-a sustras două inele de pe degete. Ulterior, persoana a fugit pe geamul imobilului.

În continuare, polițiștii au efectuat cercetări pentru identificarea persoanei și tragerea la răspundere pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

În urma exploatării criminalistice a urmelor găsite și ridicate din locul săvârșirii infracțiunii a fost identificat un suspect, un tânăr de 19 ani din Baia Mare.

Față de tânăr, s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, acesta fiind prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. Ulterior, pe numele tânărului de 21 ani, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie și tâlhărie calificată, Judecătoria Baia Mare a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, fiind depus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și