"Poliţiştii slovaci au identificat pe raza oraşului Bratislava autovehiculul care ar fi fost implicat în evenimentul rutier în cauză. Autovehiculul prezintă avarii ce sunt susceptibile a proveni din accident, acesta fiind găsit abandonat şi, ulterior, ridicat în vederea efectuării unei expertize criminalistice. În prezent, în urma administrării probatoriului, poliţiştii au reuşit să afle identitatea conducătorului auto implicat, iar cercetările continuă pentru depistarea acestuia", precizează IPJ Satu Mare.

Potrivit poliţiştilor, în 7 noiembrie a.c., în jurul orei 20,30, un bărbat de 58 de ani, cetăţean slovac, în timp ce se afla la volanul unui autovehicul pe direcţia de mers Satu Mare-Petea, ar fi accidentat mortal un bărbat de 43 de ani, domiciliat în localitatea Dara care, în calitate de pieton, se deplasa pe partea carosabilă.

Ulterior, în jurul orelor 20,45, şoferul ar fi părăsit ţara prin Punctul de Trecere al Frontierei Petea, având ca posibilă destinaţie Slovacia.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Satu Mare au contactat autorităţile din Ungaria, Austria şi Slovacia, în vederea prinderii conducătorului auto.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și