Avocata le-a spus jurnaliştilor prezenţi la un filtru al poliţiei că ar fi luat-o pe câmp dacă nu ar fi fost lăsată să treacă spre Peştera Sf. Andrei.

"E un drept care nu poate fi îngrădit în niciun mod, în nicio situaţie. Drept pentru care Şi dacă ne-ar fi oprit, o luam pe câmp şi ajungeam la Sfântul Andrei, Doamne-ajută!“, a spus avocata.

La remarca unui jurnalist că suntem în plină pandemie de coronavirus, avocata a răspuns: "Nu există aşa ceva! Duceţi-vă la Tătaru să vă spună de ce nu a decretat niciodată epidemie pe teritoriul României. Pentru că avem scrisoare în care ni s-a spus că nu sunt îndeplinite condiţiile de decretare a epidemiei pe teritoriul României. (...) E totul o mascaradă“.

Sute de credincioşi şi preoţi iau parte, luni, la slujba oficiată de ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, la Mănăstirea Peştera Sfântului Apostol Andrei din comuna Ion Corvin, judeţul Constanţa. Autorităţile au impus restricţii pentru credincioşii care nu au domiciliul în localitate, existând filtre ale Poliției care îi opresc pe șoferi.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și