"Din păcate, este adevărat. S-a stins azi-noapte. Este un moment extrem de greu, îmi cer scuze că nu pot să vorbesc, dar este prea greu", a declarat fiica celebrei avocate.

"Am fost colegi de profesie apropiaţi. A fost un nume care rămâne marcant pentru avocatura românească prin felul ei de a se purta. Ne întâlneam la diverse reuniuni. Paula Iacob era un om de cultură. Iubea mult muzica, în special muzica de operă. Am fost alături de dânsa în dosare, dar şi adversari în procese", a declarat avocatul Lucian Bolcaş la România TV.

Marius Marinescu a confirmat că Paula Iacob a murit marţi, acasă.

"Am rămas înmărmurit când am auzit vestea. Nu-mi vine să cred că vorbesc la trecut de doamna Iacob. Ne cunoşteam de-o viaţă. Nimeni nu poate să aibă un cuvând rău despre doamna Iacob, toată lumea a iubit-o. S-a încheiat o epocă. De multe ori vorbeam cu doamna Iacob şi spuneam că Regina Maria este regina celor răniţi, despre doamna Iacob pot să spun că era regina avocaturii româneşti. Avea o vorbă bună pentru toţi oamenii necăjiţi", a declarat şi bunul ei prieten Marius Marinescu la România TV.

Paula Iacob a suferit un accident vascular în urmă cu o lună. Atunci, avocata a fost transportată de urgenţă la Spitalul Floreasca din Capitală. Medicii de acolo au ţinut-o sub supraveghere la terapie intensivă, după care a fost mutată la Spitalul Bagdasar.

La finalul anului 2014, a mai suferit un accident, după ce a căzut pe stradă şi a avut nevoie de intervenţia medicilor pentru rănile grave suferite. În plus, ea a fost suferit o fractură de şold şi a avut nevoie de două intervenţii chirurgicale, ea recuperându-se, în vara lui 2015, într-o clinică de recuperare din România.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și