Reprezentanții hotelurilor din Baia Mare spun că bărbatul acționează cam la fel. Se cazează, servește micul dejun, golește mini-barul peste noapte, face comenzi la restaurant și dimineața, când să achite nota de plată, găsește diverse pretexte. Fie spune că nu i-au intrat încă banii pe card, fie că se va prezenta altcineva să achite contravaloarea serviciilor. La unul dintre hotelurile prejudiciate și-a lăsat geamantanul ca să pară mai credibil. Însă, la verificare, acesta era gol, și a plecat cu tot cu cheie.

Managerii unitățlor de cazare au început să își trimite e-mailuri de avertizare unii către alții. La un hotel a fost refuzat, iar la un altul a fost evacuat. Până acum bărbatul din Brașov a prejudiciat patru hoteluri din Baia Mare cu aproape 5.000 de lei.

Doi dintre administratorii de hoteluri au depus plângere la Poliție și așteaptă ca oamenii legii să dea de urma celui care i-a prejudiciat. Politiștii susțin că bărbatul a fost identificat și că un procuror a preluat cazul.

Individul se numeste Mihuț Munceleanu și este din Brașov. Se pare că pe lângă cele patru hoteluri țepuite, individul a mâncat și băut pe săturate și la un restaurant din zona parcului municipal din Baia Mare. Ba mai mult, conform unui cititor, a închiriat apartamentul acestuia. Norocul lui a fost că a sunat pe un cunoscut de la Tarom și a doua zi l-a evacuat din apartament.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet