Polițiștii au ridicat bagajul abandonat, care s-a dovedit a fi o trusă de scule, și au pornit în urmărirea celor trei, solicitând sprijin și patrulelor din teren. Pe parcursul urmăririi una dintre persoane a mai abandonat un laptop în apropierea unui imobil de pe strada George Coșbuc. Deși a sperat că poate astfel, debarasându-se de bunurile avute asupra lui, își va facilita scăparea, polițiștii l-au ajuns și l-au prins pe strada Culturii. Celelelate două persoane au fost de asemenea prinse și identificate de patrulele venite în sprijin.

Astfel s-a constatat că cei trei bărbați, cu vârste cuprinse între 17 și 48 de ani, au sustras bunurile abandonate din interiorul a două autoturisme parcate pe raza municipiului, prin spargerea geamurilor acestora.

Bunurile recuperate au fost restituite părților vătămate care s-au deplasat la poliție pentru a depune plângere, astfel încât hoții să poată fi trași la răspundere.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat și pentru documentarea întregii activități infracționale a celor trei bărbați.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și