Incidentul s-a petrecut în după-masa zilei de 23 aprilie, în jurul orei 17:30. Polițistul local Buzatu Norbert se afla în timpul serviciului, în patrulare, împreună cu o colegă, pe bulevardul Republicii din municipiu. Echipajul a observat un om al străzii care dormea pe o bancă din stația de autobuz din fața Liceului Sportiv, așa că au încercat să îl legitimeze. Acela a fost momentul în care individul, trezit din somn, s-a speriat și a devenit violent, intrând în altercație cu polițistul local, căruia i-a aplicat o lovitură puternică în cap, acesta din urmă necesitând două zile de îngrijiri medicale.


Într-un final, agresorul a fost încătușat de către echipajul de poliție locală și dus la sediul Poliției Municipiului, unde a fost reținut pentru 24 de ore. Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru ultraj și, ulterior, instanța a admis propunerea procurorilor de arestare preventivă pentru 30 de zile.

De menționat este că, potrivit surselor noastre, polițistul local agresat este acelați care la finalul anului trecut a fost implicat într-un scandal cu bucătarul angajat la IPJ Maramureș și în urma căruia a fost călcat cu mașina peste picior. De asemenea, polițistul local este cercetat de către anchetatori după ce, în luna ianuarie a acestui an, ar fi montat microfoane în vestiarul sediului Poliției Locale.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet