Ultima dată oroarea s-a petrecut sub ochii fraților ei, un adolescent de 15 ani și un altul de 12. Fratele mai mare, revoltat de cele petrecute, și-a salvat sora și, în scandalul declansat, pe fir a intervenit poliția.

Mama și cei trei copii au ajuns acum într-un centru de plasament.

Între timp, bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Copila abuzată este consiliată de psihologi, pentru a reușit să depășească trauma suferită.

Comunicat al Judecătoriei Baia Mare:

În data de 06 iulie 2016 la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare arestarea preventivă, pe o perioadă de 30 zile, a inculpatului P.F.

Pentru a dispune arestarea preventivă, instanţa a reţinut că, în cursul lunii iunie 2016, inculpatul P.F., aflându-se la locuinţa improvizată în R. CFR situată pe Strada Gării din Baia Mare, judeţul Maramureş, în mod repetat şi prin constrângere, a întreţinut raporturi sexuale cu fiica sa minoră, persoana vătămată P. D. D. în vârstă de 14 ani.

La ultimul act material de viol au asistat şi fiii minori ai inculpatului, respectiv O.A.C. în vârstă de 12 ani şi P.D.D. în vârstă de 15 ani, care au perceput în mod direct cele întâmplate aflându-se în aceeaşi încăpere cu inculpatul şi persoana vătămată.

Inculpatului P. F. nu are antecedente penale.

Împotriva măsurii arestării preventive dispuse de judecătorie, inculpatul nu a formulat contestaţie.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet