Băimăreanca susține că a apelat prima dată la Poliția Locală, aceștia spunându-i că nu au ce să facă. Apoi a apelat la 112, în speranța că va putea vorbi cu cineva de la “rutieră”, care să trimită echipaje pentru dirijarea traficului.

IPJ Maramureș ne-a confirmat existența apelului la numărul de urgență. Vă redăm mai jos postarea publicată de băimăreancă pe rețelele de socializare:
„Cum se poate rezolva aglomeratia zilnica dar mai ales cea de vineri… prea multe semafoare nesincronizate… Am ajuns sa fim sunati de educatori ca copilul meu a ramas ultimul…eu fiind blocata in circulatie. Ies de la servici la ora 16 si ajung sa iau copilul dupa 40 de minute petrecute in trafic… pe distanta de la piata mare la gara…Am sunat la politia locala care mi-a zis ca ei nu pot face nimic, dupa am sunat la 112 sa pot vb cu cineva de la politia rutiera (deoarece la nr de pe site nu raspunde nimeni)… mi s-a spus ca ei eu la dispozitie 2 echipaje si vor vedea colegii daca chiar este necesar sa intervina in dirijarea circulatiei…evident nu era necesar pt ca nu a fost nimeni de la ei pt a decongestiona circulatia… Ambele institutii mi-au spus sa fac reclamatie la primarie pt ca de cei din primarie depinde totul…” a scris Mihaela Creciun, citată de ActualMM.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet