Imediat politistii au intrat pe fir si au inceput cercetarile pentru a vedea exact ce s-a intamplat.

Surse din randul anchetatorilor au precizat faptul ca de la momentul sesizarii si pana in prezent s-au facut progrese semnificative in acest caz, insa femeia si copilul nu au fost gasiti inca.

Ultima ora vazuti in mall-ul baimarean

Aceleasi surse au precizat in exclusivitate pentru vasiledale.ro ca femeia si copilul de 5 ani au fost inregistrati de camerele de supraveghere din mall-ul baimarean. Cei doi au intrat in parcarea mall-ului, femeia conducand un autoturism. Apoi a dus copilul la locul de joaca din mall, iar ea s-a intors la autoturism si a plecat.

Dupa o perioada femeia a revenit in mall dar fara autoturism. A mers la locul de joaca de unde si-a luat copilul si a iesit din mall. Din acest moment nimeni nu mai stie nimic despre cei doi.

Sursele noastre au precizat faptul ca anchetatorii au verificat locul de joaca din mall-ul baimarean. Acolo acestia au gasit telefonul femeii si niste chei. In urma verificarii telefonului s-a constatat ca toate datele din acesta fusesera sterse.

Anchetatorii au ridicat si imaginile surprinse de camerele de supraveghere din mall pentru a le analiza. Din pacate acestea nu vor fi date inca publicitatii.

Informatiile ne-au fost confirmat si de reprezentantii IPJ Maramures. Acestia au spus doar ca la politie a fost facuta o sesizare despre disparitia unei femei si a unui copil si ca in acest moment se efectueaza cercetari.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și