Deplasați la fața locului împreună cu jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Maramureș, polițiștii au observat aproximativ 15 persoane care aveau un conflict, iar la vederea forțelor de ordine, persoanele implicate în scandal s-au coalizat împotriva acestora și au început sa arunce cu pietre înspre forțele de ordine, moment în care, un polițist de 26 de ani a fost lovit în frunte cu o piatră.

În acest context, s-au solicitat forțe suplimentare în sprijin.

Pe parcursul intervenției, pentru aplanarea conflictului și luarea măsurilor legale, au fost trase 2 focuri de avertisment în plan vertical de către un polițist din cadrul Biroului de Ordine Publică Baia Mare.

În urma intervenției, scandalul a fost aplanat, iar la sediul Poliției Municipiului Baia Mare au fost conduse pentru cercetări trei persoane implicate în scandal.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și ultraj.

Conform informațiilor publicate de vasiledale.ro, polițistul în vârstă de 26 ani a venit la Poliția Municipiului Baia Mare în urmă cu aproximativ un an de zile prin transfer de la București. Acesta a suferit o leziune destul de gravă la nivelul capului: plagă deschisă. Medicii au cusut-o la Unitatea Primiri Urgențe.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și