In biroul edilului se aflau mai multe persoane, printre care si reprezentanti ai unor societati comerciale cu care Municipiul Baia Mare are contracte, relatează cei de la ziarmm.ro.

Într-o declarație pentru STIRIPESURSE.RO primarul Cătălin Cherecheș a confirmat acțiunea DNA despre care spune că se desfășoară cu mandat și că procurorii ar ridica mai multe înscrisuri. El a spus că nu comentează acțiune și că va reveni cu declarații și lămuriri, dar că ar avea legătură cu anumite sponsorizări pentru sportivi.

Actualizare:

Primarul Băii Mari, Cătălin Cherecheș, a transmis un mesaj prin intermediul rețelei de socializare FacBook, legat de acțiunea DNA de astăzi din Primăria Baia Mare:

„Prieteni, vă mulțumesc pentru susținere. Celor care și-ar dori să mă vadă în genunchi și ar face orice pentru asta, am să le spun doar atât: nu mor caii când vor câinii!

Am făcut bine ca să primesc rău… Ca de atâtea ori, am sărit în ajutorul celor care au nevoie. Am plătit din banii mei prime jucătorilor de la FCM Baia Mare și am achitat cheltuieli de deplasare. Nu este nici un secret, inclusiv jucătorilor li s-a spus de unde sunt banii și aceștia au înțeles că este modul în care eu personal am ales să îi ajut ca să poată continua să joace pentru Baia Mare și pentru comunitatea noastră, în pofida problemelor financiare existente la club.

Astăzi dimineață, Cristian Șpan a venit să îmi înapoieze o mică parte din banii pe care i-am dat cu titlu de împrumut ca să nu moară echipa, să poată funcționa. M-am trezit cu DNA la ușă... Îi asigur pe băimăreni și pe toți cei care mă cunosc sau au auzit măcar cine este Cătălin Cherecheș, că sunt un om corect. Poate am o singură vină totuși: sunt prost de bun uneori și ajut și pe cine nu ar trebui. Ajut de când mă știu pe oricine pot, pe cine are nevoie. Așa am fost, așa sunt și așa voi rămâne! Am sprijinit și voi susține în continuare din resurse proprii cât de mult pot sportul și cultura, cu atât mai mult cu cât la mijloc este imaginea orașului nostru. Cu riscul de a păți ca astăzi când în loc de un `mulțumesc`, unii au ales să îmi bage cuțitul în spate, mișelește. Dar pentru băimărenii serioși și demni, pentru municipiul Baia Mare, nu mă dau bătut și cu fruntea sus am să merg înainte! Le mulțumesc tuturor celor care îmi sunt alături.

Celor care și-ar dori să mă vadă în genunchi și ar face orice pentru asta, am să le spun doar atât: nu mor caii când vor câinii! Știu că în această campanie electorală este un singur proiect pe care anumiți politicieni și afaceriști îl au: să îl ucidă pe Cherecheș.

Dar eu merg înainte în candidatura mea spre un nou mandat de primar, continuând misiunea pe care mi-am asumat-o pentru a face Baia Mare să renască!”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și