O patrulă din cadrul Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Maramureş aflată în timpul serviciului de patrulare pe raza municipiului Baia Mare, în data de 09.05.2015 a.c., au fost solicitată prin „112”, să se deplaseze pe strada Dragoş Vodă din Baia Mare, unde în faţa unui imobil, avea loc un scandal.

La faţa locului s-a constatat faptul că D.H. de 26 ani şi R.P. de 38 de ani, ambii din Baia Mare, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi, şi-au adresat reciproc injurii şi ameninţări cu acte de violenţă. Primul a fost sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 200 lei, iar cel de-al doilea, cu 300 de lei.

Duminică 10 mai a.c., în jurul orei 00.00, echipajul de jandarmerie aflat în timpul serviciului de patrulare pe raza municipiului Baia Mare, a fost sesizat să se deplaseze le strada Melodiei din localitate, unde mai multe persoane deranjau ordinea şi liniştea publică.

Jandarmii au constatat faptul că între membrii a două familii care sunt vecine şi rude, a pornit o ceartă referitoare la un loc de parcare, care s-a amplificat şi aceştia şi-au adresat reciproc injurii şi ameninţări cu acte de violenţă, deranjându-i pe ceilalţi locatari ai imobilului.
A.V. de 43 ani, L.V. de 32 ani şi F.V. de 30 ani, au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare de câte 200 lei fiecare, iar T.F. de 24 ani, a fost sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 300 lei.


Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și