Băimăreanul spune că a fost plecat din oraș pentru câteva zile și s-a întors abia luni (6 aprilie) acasă. Însă, la intrarea în apartament, a avut parte de un șoc: îi lipseau bunuri în valoare de 17.000 de lei.

Băimăreanul sunat la Poliție pentru a semnala cele întâmplate. Un lucru l-a mirat extrem de mult: nu exista nici o urmă potrivit căreia hoții ar fi forțat ușa.

Polițiștii i-ar fi spus bărbatului că, cel mai probabil, hoții au folosit o unealtă specială pentru a deschide zăvorul.

“Am fost plecat din Baia Mare 4 zile, de joi până luni. Am fost plecați din oraș la țară. Când am ajuns acasă, luni pe la ora 1, am apăsat pe clanță ușa fiind închisă, dar deschisa din zăvor. Intrând în casă, soția a observat că lipsesc parfumurile și bibelourile. Am alertat îndată poliția care s-a deplasat la fața locului pentru a lua amprente. Hoți au furat un seif cu bani prins în podea. A fost scos afară cu tot cu parchet și dibluri în care era prins. Am depus plângere la poliție, nu s-a găsit nici o amprentă, nici un făptaș. Apartamentul este la etajul 4. Vecinii spun că nu au auzit nimic, poliția a dus butucii ușii la verificare. Mi s-a spus ca s-a intrat cu o “cheie potrivită”, așa se numește obiectul cu care deschid ușile”, ne-a declarat băimăreanul.

BAIA MARE - Seif cu bani furat dintr-un apartament folosindu-se de o ”cheie potrivită” de spart butuci

Citește și

Comentarii