Șoferului vinovat de producerea accidentului, un bărbat în vârstă 31 ani din Letca, județul Sălaj, i-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei și a prezenței în organism a substanțelor psihoactive.

Surse judiciare ne-au declarat faptul că în cursul nopții au sosit primele rezultate la testare antidrog: pozitiv la consum de cocaină. Se mai așteaptă doar rezultatele testelor de sânge.

Pe de altă parte, aceleași surse judiciare au declarat pentru vasiledale.ro și baiamare24.ro faptul că tot azi noapte au fost identificate și cele două persoane decedate. Cei doi tineri nu aveau acte de identitate asupra lor.

Este vorba despre doi tineri, Vlad și Cristian, cu vârste cuprinse între 31 și 25 ani. Ambii locuiau în Baia Mare și mergeau la colindat în cartierul Grănicerilor. Erau împreună cu o a treia persoană care a supraviețuit. Pentru a ajunge acolo ei vroiau să urce în taxi-ul staționat în stație și care a fost pur și simplu aruncat într-un stâlp. Familiile celor doi tineri decedați au fost anunțați despre tragedie iar în momentul în același la locuințele lor au fost trimise echipaje medicale de urgență.

Conform surselor noastre șoferul a fost reținut pentru 24 de ore iar astăzi urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

BAIA MARE - Șoferul care a produs accidentul în care au murit 2 pietoni în Baia Mare, era drogat cu cocaină. A fost reținut de polițiști

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și