In acest sens, consilierii locali baimareni au aprobat recent proiectul de hotarare privind aprobarea depunerii spre finantare si angajarii cheltuielilor de la bugetul local pentru proiectul „Cresterea eficientei energetice in cladirile publice din Municipiul Baia Mare – Spitalul de Pneumoftiziologie “Dr. Nicolae Rusdea”.

Iata cum arata proiectul aprobat de consilieri:

Se aproba depunerea spre finantare a proiectului „Cresterea eficientei energetice in cladirile publice din Municipiul Baia Mare – Spitalul de Pneumoftiziologie “Dr. Nicolae Rusdea”, in cadrul Programului Operational Regional 2014-2020, Axa prioritara 3, Prioritatea de investitii 3.1, operatiunea B, numarul apelului de proiecte POR-2016/3/3.1/B/1/7REGIUNI.

Se aproba valoarea totala a proiectului „Cresterea eficientei energetice in cladirile publice din Municipiul Baia Mare – Spitalul de Pneumoftiziologie “Dr. Nicolae Rusdea””, in cuantum de 17.497.566,50 lei (inclusiv TVA).

Se aproba angajarea finantarii de la bugetul local a proiectului „Cresterea eficientei energetice in cladirile publice din Municipiul Baia Mare – Spitalul de Pneumoftiziologie “Dr. Nicolae Rusdea””, pentru:

– Contributia de 2 % din valoarea eligibila a proiectului, in cuantum de 281.552,40 lei.

– Cheltuielile totale neeligibile ale proiectului, in valoare de 3.419.981,16 lei;

Se aproba angajarea finantarii de la bugetul local pentru sumele reprezentand cheltuieli conexe ce pot aparea pe durata implementarii proiectului „Cresterea eficientei energetice in cladirile publice din Municipiul Baia Mare – Spitalul de Pneumoftiziologie “Dr. Nicolae Rusdea””, pentru implementarea proiectului in conditii optime.

Se aproba asigurarea resurselor financiare necesare implementarii proiectului in conditiile rambursarii/ decontarii ulterioare a cheltuielilor din instrumente structurale, respectiv: – 98% din cheltuielile eligibile ale proiectului, in valoare de 13.796.032,94 lei.

In cazul in care proiectul nu va fi finantat in cadrul Programului Operational Regional 2014- 2020, Axa prioritara 3, Prioritatea de investitii 3.1, operatiunea B, numarul apelului de proiecte POR-2016/3/3.1/B/1/7REGIUNI, conform aprobarii angajate prin prezenta, Hotararea de consiliu local isi inceteaza aplicabilitatea.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și