La volanul autoturismului a fost identificat un tânăr în vârstă de 19 ani din Baia Mare. Acesta a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul testului fiind pozitiv fapt pentru care a fost condus la Spitalul Județean Dr. Constantin Opriș, unde i-au fost prelevate probe biologice pentru stabilirea existenței unor substanțe interzise în sânge.

Totodată poliţiştii au găsit asupra acestuia un pachet de ţigarete în interiorul căruia se aflau două foițe de staniol care conțineau o substanță cristalizată de culoare alb-gălbui, iar în autoturism au fost identificate două grindere care conțineau reziduuri de substanță vegetală de culoare verde-olive cu miros înțepător şi un ghiozdan în interiorul căruia se afla un cântar electronic, care de asemenea conținea reziduuri de substanță cristalizată de culoare albă.

Toate obiectele găsite au fost ridicate, sigilate şi înaintate către ofiţerii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Maramureş, solicitaţi la faţa locului pentru continuarea cercetărilor.

Acţiunea a fost derulată de poliţiştii Serviciului de Ordine Publică - Grupa Canină împreună cu Poliţia municipiului Baia Mare şi Biroul Siguranța Școlară.

În cauză se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe. Totodată, în cauză există suspiciunea comiterii unor fapte penale incriminate de Leg. Nr. 143 din 2000 privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet