La un control amănunţit oamenii legii au găsit asupra lor câteva plicuri cu substanţe interzise.

Tinerii au fost duşi la audieri. Şoferul a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind zero. Acestuia i s-au luat probe de sânge şi de urină, pentru a vedea dacă a consumat droguri.

Pliculeţele au fost duse şi ele la expertiză.

ACTUALIZARE: IPJ Maramureş

Ca urmare a solicitării dumneavoastră adresată Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, formulată în baza Legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public, cu modificările şi completările ulterioare, şi înregistrată cu nr. 544/317 din 16.10.2018, vă comunicăm următoarele:

În noaptea de 15/16 octombrie 2018, structurile operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş – Poliţia Municipiului Baia Mare au desfăşurat, aşa cum desfăşoară zilnic 24h/24h, activităţi de patrulare pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice în municipiu, activităţi de supraveghere a traficului rutier pe drumurile publice şi alte activităţi specifice având scopul de a apăra drepturile şi libertăţile fundamentale ale persoanelor, a proprietăţii private şi publice precum şi pentru a preveni şi descoperi infracţiuni şi contravenţii.

În cazul constatării unor infracţiuni a căror competenţă de cercetare penală revine, conform legii, procurorilor, furnizarea în spaţiul public a oricăror informaţii referitoare la faptele şi persoanele care fac obiectul cercetării, se face cu acordul acestora.

Faptele la care faceţi referire în articolul ataşat solicitării, sunt în competenţa de cercetare penală a D.I.I.C.O.T.

Vă mulţumim pentru încrederea acordată şi vă asigurăm de întreaga noastră disponibilitate privind comunicarea informaţiilor de interes public, în condiţiile stabilite de lege.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și