”Ma numesc Manta Crenguta, am 44 de ani, sunt casatorita si sunt mama a doua fete, una de aproape 18 ani si cealalta de 7 ani si jumate, am ocupatia de antreprenor si locuiesc in Baia Mare. M-am inscris in competitia Survivor Romania 2023, si am fost selectata, din sute de oameni, in cei opt care se lupta pentru locul oferit in echipa Razboinicilor de catre emisiunea “La Maruta” de la ProTv.

Din cei opt concurenti, in fiecare saptamana cel cu cele mai putine voturi din partea publicului a fost eliminat. Cu ajutorul oamenilor care m-au sustinut am ajuns in finala, unde am ramas doar trei. Acum depind si mai mult ca oricand de votul oamenilor!!!

ESTE FOARTE SIMPLU sa voteze. Oamenii ma vor putea vota pe linkul de mai jos, apasand pe poza mea, introducand adresa de mail si validant votul pe e-mailul primit. Votul dureaza mai putin de un minut si este gratuit.

https://vot-survivor.lamaruta.protv.ro/

IMPORTANT!!! Votul se va putea realiza marti, 29.11.2022, de la ora 15:00 cand se va da “START VOT”, pana la ora 16:30, cand se va da “STOP VOT”, la fel si miercuri, 30.11.2022, cand dupa “STOP VOT” se va anunta cine a castigat biletul de aur in echipa Razboinicilor.

Cred cu tarie ca pot sa fiu urmatorul Survivor Romania, deoarece sunt o persoana foarte determinata, o luptatoare, iar atunci cand am un vis fac tot ceea ce tine de mine ca om pentru a-l indeplini”, spune Manta Crenguta.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și