Poliţiştii ajunşi la faţa locului au identificat autoturismul în cauză răsturnat pe partea dreaptă și orientat cu fața spre oraşul Cavnic. În interiorul acestuia, a fost identificat un bărbat de 40 de ani din Băiuț, care nu prezenta urme de leziuni și nici nu era încarcerată.

În urma verificărilor și a investigaților efectuate poliţiştii au constatat faptul că bărbatul a condus autoturismul, iar într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, a ieșit de pe partea carosabilă iar în timpul manevrelor de redresare, autoturismul s-a răsturnat pe partea dreaptă.
De asemenea, poliţiştii au mai constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus ulterior la Spitalul orășenesc Târgu Lăpuș unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet