Recunoscător, șeful de la Casa Albă a găsit o metodă mai specială de a-i mulțumi regizorului peliculei, Spike Lee, pentru contribuția acestuia la înfiriparea relației sale cu actuala Primă Doamnă a Americii. Familia Obama a înregistrat un scurt mesaj video cu care a luat prin surprindere publicul din Los Angeles reunit pentru a viziona filmul la 25 de ani de la lansare.

"Do the Right Thing" a fost primul film pe care l-am văzut împreună, la primul nostru rendez-vous", relatează cu emoție Michelle Obama, în această înregistrare. "Am luat masa la Art Institute of Chicago (Institutul de Artă din Chicago, muzeu), am făcut o plimbare și apoi am mers să vedem acest nou film, de care toată lumea vorbea, regizat de un tip despre care nu auziseră prea mulți", adaugă președintele american, cu o strălucire specială în privire, după relatează marți revista spaniolă Hola.

Prima Doamnă își etalează simțul umorului în această înregistrare. Președintele "încerca să-și arate latura sofisticată alegând filmul unui regizor independent și a fost un film destul de bun... foarte bun!", și-a amintit ea. Barack Obama, la rândul său, nu a uitat să-i mulțumească regizorului pentru că l-a ajutat să o "impresioneze pe Michelle" și pentru "puternica poveste".

Intervenția președintelui american și a soției sale a fost un adevărat succes, publicul a râs și a aplaudat. Un succes a fost și acea primă întâlnire, având în vedere că după trei ani, la 3 octombrie 1992, Barack și Michelle s-au căsătorit.

În 1998 s-a născut prima lor fiică, Malia Ann, iar în 2001 a venit pe lume și cea de-a doua, Sasha, amintește revista spaniolă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

CJ Maramure?

Instructor auto-moto Sighet

Asociatia MUZICANDO - Sus?ine?i educa?ia prin joc!