Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat persoana vătămată ca fiind o tânără de 25 de ani din Baia Mare, care prezenta leziuni la nivelul feței și capului.

Tânăra a relatat polițiștilor faptul că, în timp ce se afla în locuința sa de pe strada Oituz, fostul ei concubin ar fi escaladat geamul apartamentului, iar, ulterior, ar fi întreținut relații sexuale cu aceasta împotriva voinței sale și, din cauza faptului ca tânăra s-a opus, bărbatul a agresat-o fizic, cauzându-i vătămări corporale. După producerea evenimentului, bărbatul a părăsit locuința.

În baza informațiilor deținute, polițiștii au identificat persoana bănuită de comiterea faptelor ca fiind un bărbat de 31 de ani din Baia Sprie.

În cauză, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe numele acestuia și au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de violență în familie, prev. de art. 199 alin 1, raportat la art. 193 alin. 2 din Codul Penal, violare de domiciliu și viol.

În baza probatoriului administrat, față de bărbatul de 31 de ani a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie propuse măsurile legale care se impun.

Acesta a fost depus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Maramureș.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și