La fața locului, polițiștii au identificat apelantul și doi bărbați de 37 respectiv 43 de ani din Mureș, care au relatat faptul că în seara zilei de 03 februarie, au consumat băuturi alcoolice într-un local de pe bulevardul București, iar după închiderea localului, au fost invitați de către un bărbat necunoscut la locuința acestuia, pentru a continua să consume băuturi alcoolice.

Ajunși la locuința bărbatului, în jurul orelor 22:30, acesta i-a agresat, le-a sustras o sumă de bani și nu i-a lăsat să plece din locuință până în jurul orelor 02:30.

Părțile vătămate se aflau sub influența băuturilor alcoolice, nu au avut nevoie de îngrijiri medicale la fața locului și au fost conduse la sediul poliției în vederea continuării cercetărilor.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat persoana bănuită de comiterea faptelor. Este vorba despre un bărbat de 33 de ani din Seini, față de care polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, iar ulterior instanța de judecată a luat măsura arestării preventive pentru 30 de zile a acestuia.

Bărbatul este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de tâlhărie calificată, lipsire de libertate în mod ilegal și lovirea sau alte violențe.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și