În fapt, în data de 11 septembrie a.c., la ora 23.10, polițiștii din Bogdan Vodă au depistat pe D.J. 186 D în localitatea Strâmtura, un autoturism care staționa. La volan a fost identificat bărbatul de 36 de ani, care, în urma verificărilor s-a constatat faptul că a condus autoturismul din Borșa pe traseul D.N.18 – Petrova – D.J.186 D Strâmtura, staționând câteva minute în locul numit „PODUL SLĂTIORII”, unde a fost depistat de către polițiști.

Totodată, în data de 25 septembrie a.c., polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Leordina, au efectuat semnalul regulamentar de oprire destinat unui autoturism condus pe raza localităţii Petrova, D.N. 18. La volan a fost identificat același bărbat.

În urma verificărilor în ambele cauze, polițiștii au constatat faptul că autoturismul condus avea montate plăcuţele de înmatriculare destinate altui autoturism, iar conducătorul auto nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Bărbatul a fost depus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și