Ieri, poliţia a fost sesizată cu privire la comiterea a două furturi în municipiul Baia Mare. Poliţiştii au acţionat cu operativitate, au identificat persoana care a sustras bunurile şi au recuperat integral prejudiciul.

Angajata unei societăţi comerciale a reclamat că, în intervalul orar 16.40 – 16.45, timp în care se afla într-o altă încăpere, un bărbat necunoscut i-a furat telefonul mobil în valoare de 1 600 de lei. El a fost surprins de camerele video amplasate în incinta imobilului.

În urma vizionării imaginilor, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale l-au identificat pe bărbatul care a sustras telefonul mobil iar cercetările au relevat că, în aceeaşi zi, el a sustras şi bunuri în valoare de 2500 de lei dintr-un cabinet de avocatură situat pe B-dul Bucureşti. Tânărul a profitat de faptul că uşa de acces era închisă dar neasigurată, a intrat în birou şi a sustras un laptop şi un hard disk extern.

În ambele cazuri, prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi restituit părţilor vătămate.

Bărbatul bănuit de comiterea faptelor are 32 de ani, este din satul Crăciuneşti, comuna Bocicoiu Mare, a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore şi va fi prezentat Judecătoriei Baia Mare cu propunere de arestare preventivă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet