În noaptea de 29/30 mai, în jurul orei 02.30, Poliţia Municipiului Baia Mare a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la comiterea unei tâlhării. Un tânăr de 18 ani, domiciliat în Copalnic Mănăştur, a declarat că în timp ce se afla la intersecţia străzii Universităţii cu strada Luminişului din municipiul Baia Mare, o persoană necunoscută l-a deposedat prin violenţă de un portmoneu în care avea suma de 285 de lei.

În cel mai scurt timp, la locul faptei s-a deplasat un echipaj de poliţie care a demarat activităţile de cercetare şi investigare. Cu toate că victima era speriată de ceea ce s-a întâmplat, a reuşit să reţină şi să ofere poliţiştilor semnalmentele agresorului, astfel că, în urma verificărilor efectuate în zonă, poliţiştii au depistat un bărbat de 34 de ani din Chelinţa, care corespundea descrierii făcute de tânărul tâlhărit. Bărbatul a recunoscut că a smuls portmoneul şi a fugit. O parte din suma sustrasă a fost recuperată şi restituită părţii vătămate.

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore şi prezentat Judecătoriei Baia Mare, care a emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet