La fața locului polițiștii au identificat doi bărbați în vârstă de 42 și 61 de ani și au stabilit că, pe fondul consumului exagerat de alcool și al unor neînțelegeri, aceștia ar fi fost agresați de un al treilea bărbat, care a părăsit locul altercației.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii l-au depistat în trafic, la volanul unui autoturism cu care se deplasa pe strada Baia Sprie. A fost identificat ca fiind un bărbat de 38 de ani din Cavnic, care a refuzat testarea cu aparatul alcooltest, motiv pentru care a fost condus la Spitalul de psihiatrie din Cavnic pentru prelevarea de mostre biologice de sânge.

Ieri, 17 mai, polițiștii au dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore pentru săvârșirea în concurs a următoarelor infracţiuni: lovire sau alte violenţe (2 fapte), tulburarea ordinii şi liniştii publice și conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice. În cursul zilei de astăzi bărbatul va fi prezentat Judecătoriei Târgu Lăpuș cu propunere de arestare preventivă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și