Impactul a fost unul extrem de violent. Maramureşeanul a fost pur şi simplu măcelărit sub roţile trenului. Echipaje de prim ajutor dar şi cele ale poliţiei şi celor de la Poliţia Transporturi s-au deplasat la locul tragediei.

Potrivit ultimelor infirmaţii se pare că bărbatul avea în jur de 35 de ani. Martorii susţin că acesta a fost văzut stând pe calea ferată, aşteptând să vină trenul. Alte persoane aflate la faţa locului susţin că bărbatul a fost zărit plimbându-se pe calea ferată aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Astfel, oamenii legii iau în considerare şi varianta sinuciderii.

ACTUALIZARE:

Şeful Poliţiei Transporturi Feroviare Maramureş, Ştefan Bora a declarat că în urma primelor verificări efectuate de specialişti, ancheta a stabilit faptul că bărbatul s-a sinucis. Cel puţin asta reiese din spusele mecanicului de locomotivă. Acesta a povestit oamenilor legii că a observat bărbatul plimbându-se pe calea ferată în ultimul moment şi nu a mai putut face nimic pentru evitarea impactului.

„Evenimentul a fost semnalat la ora 10.26, când trenul Regio 4135 Timişoara - Sighetu Marmaţiei a lovit o persoană de gen masculin între localităţile Petrova şi Bistra. Deocamdată nu a fost stabilită identitatea bărbatului. În continuare se fac cercetări pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul” a declarat Ştefan Bora.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News
Patch-uri Custom Constan?a

Citește și