În fața instanței, bărbatul a spus că l-a trântit pe copilul de 13 ani într-un acces de furie, pe fondul problemelor cu nervii. Acesta ar fi precizat că se enervează repede și reacționează rău, dar că nu a apelat niciodată la ajutorul unui specialist.

Incidentul s-a petrecut la începutul lunii februarie, atunci când bărbatul s-a enervat și l-a trântit de pământ pe nepotul său în vârstă de 13 ani, provocându-i o fractură craniană.

De agresiune, nu a scăpat nici fiul concubinei sale, în vârstă de 8 ani. Incidentul a avut loc în jurul orei 15.35, când cei doi copii s-au certat lângă un leagăn.

Imediat după agresiune, copilul de 13 ani a suferit o fractură la cap şi a fost internat la Secţia de neurologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva.

"Copilul este în stare stabilă. Nu-i este viaţa pusă în pericol, în acest moment. Este internat la Neurochirurgie pentru supraveghere şi tratament. El are un traumatism cranian cu o fractură la osul occipital, care nu necesită intervenţie chirurgicală", explica în urmă cu o lună directorul medical al SJU Deva, dr. Lucian Miron.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și