Bărbatul este din localitatea Recea și nimeni nu își poate explica cum a ajuns sub roțiel trenului. Se pare că acesta ar fi intenționat să meargă la locuința fiului său din satul Săsar și este posibil ca suflul trenului să îl fi tras sub acesta. Conform declarațiilor celor din familie se pare că bărbatul nu ar fi avut niciun motiv să se sinucidă. Din acest motiv anchetatorii iau în calcul și un nefericit accident.

Bărbatul și-a pierdut viața chiar în ziua în care a împlinit 75 de ani.

În urma necropsiei efectuate anchetatorii nu au alte suspiciuni cu privire la acest caz.

ACTUALIZARE: Comunicat oficial al Inspectoratului Județean de Poliție Maramureș

Ieri, la ora 16.42, poliţia a fost sesizată prin SUAU 112 cu privire la faptul că, pe raza localităţii Săsar, o persoană a fost surprinsă şi accidentată de un tren care circula pe relaţia Baia Mare – Jibou.

La faţa locului, poliţiştii au găsit cadavrul unui bărbat, care a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei morţii.

În urma cercetărilor efectuate de către poliţiştii Biroului Transporturi Feroviare Baia Mare, în cursul zilei de azi, bărbatul decedat a fost identificat. Cel în cauză avea vârsta de 75 de ani şi era domiciliat în localitatea Recea.

Poliţiştii continuă verificările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a survenit decesul.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet