Aseară, în jurul orei 22.20, un echipaj din cadrul Secţiei 5 Ocna Şugatag, care efectua activităţi de supraveghere şi control a traficului rutier pe D.J. 186, pe raza comunei Bârsana, a efectuat semnalele regulamentare pentru oprirea unui autoturism care circula dinspre Strâmtura către Năneşti.

Întrucât la vederea echipajului de poliție conducătorul autoturismului a virat brusc la stânga și a intrat pe o stradă laterală, s-a procedat la urmărirea acestuia.

În urma controlului efectuat asupra autoturismului, găsit abandonat în locul numit „Tăul Morii”, au fost găsite 2 991 de pachete țigări de provenienţă ucraineană. De asemenea, verificările efectuate au relevat că valabilitatea numerelor de înmatriculare provizorii ale autoturismului a expirat la data de 11.12.2017.


Ţigările, în valoare de aproximativ 30 000 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul a fost indisponibilizat la sediul Poliţiei Municipiului Sighetu Marmaţiei în vederea continuării cercetărilor.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea autorului şi stabilirea cu exactitate a întregii activităţi infracţionale.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet