"Ne vede toată lumea, noi credem că nu ne vede nimeni, când mai modificăm un Cod penal, când mai vrem să ne scoatem noi politicienii din fața justiției, dar altfel în felul nostru mergem înainte. Eu îmi propun în al zecelea an al mandatului meu, poate, să mai reușesc un ultim lucru pentru România, dar trebuie să mă ajute puțin și Parlamentul, să nu mai umple atâta la Codul penal sau dacă umblă să umble unde trebuie. Aș vrea să intrăm în Schengen măcar cu aeroporturile", a spus șeful statului, la întâlnirea cu reprezentanți ai comunității românești din Turcia.

Președintele Traian Băsescu a început miercuri o vizită de stat de două zile în Turcia.

Miercuri, șeful statului a avut convorbiri cu președintele Turciei, Abdullah Gül, cu președintele Marii Adunări Naționale, Cemil Çiçek, și cu premierul turc, Recep Tayyip Erdogan.

Joi, președintele Băsescu va participa la Forumul economic româno-turc pentru investiții și comerț care se va desfășura la sediul Uniunii Camerelor de Comerț și Burselor de Mărfuri și va vizita Platforma de producție a Corporației pentru Industriile Aerospațiale din Turcia (TAI) și Centrul național de simulare pentru instruirea piloților pentru avioanele de lupta F-16.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și